Integritetspolicy

v. 3, 2018

Välkommen till Ugglo! Vi är mycket glada över att du vill använda Ugglos digitala språkutvecklande verktyg. Vi tycker inte om långa och krångliga villkor, men tar här upp några grundläggande saker som är bra att känna till, samt informerar dig om i vilken utsträckning, hur och varför och vilka rättigheter du har när Ugglo behandlar personuppgifter.

Vilka personuppgifter lagrar Ugglo?

 

Ugglo lagrar inga personuppgifter som rör barn eller elever. Användarkonton till Ugglo innehåller inte personuppgifter utan är generiska (ett användarnamn ser typiskt ut som: ”lundaskolan”). Ugglo lagrar namn och kontaktuppgifter till beställaren hos kunden, t.ex. ett namn, e-post och/eller fakturaadress.

 

Det förekommer att potentiella kunder som hör av sig till Ugglo och vill testa eller köpa våra tjänster lämnar över personuppgifter i form av t.ex. namn och e-postadress.

 

Varför lagrar vi uppgifter?

 

Ändamålet med att lagra och behandla namn och kontaktuppgifter till beställaren är att:

  • fullgöra avtalet med kunden,

  • leverera tjänsten (dvs. Ugglo),

  • i förekommande fall skicka information om tjänstens innehåll, pris samt erbjudanden till kunden, och

  • i övrigt fullgöra Ugglos skyldigheter enligt lag.

 

Hur länge lagrar vi uppgifter?

 

Vi lagrar uppgifter så länge ett kundförhållande består eller en testperiod pågår. Om kundförhållandet eller testperioden upphör kommer vi att kort därefter gallra/avidentifiera uppgifterna.

 

Vilka rättigheter har du som användare?

 

Användaren har enligt lag rätt att begära information om vilka personuppgifter som Ugglo registrerat och behandlat om denne. På begäran av den registrerade ska Ugglo därför (skyndsamt) lämna ut och/eller radera personuppgifterna om användaren på dennes begäran. En sådan begäran kan skickas till info@ugglo.se eller företags adress (angiven nedan). För att skydda dina personuppgifter kan vi komma att kräva att du identifierar dig.

Hör gärna av dig om du har några frågor rörande denna policy.

Vänliga hälsningar,

Ugglo-teamet

__________________

Ugglo Utbildning AB

559123-5477

Renstiernas gata 25

116 31 Stockholm

e-post: info@ugglo.se

072-734 33 33

Prenumerera på Ugglos nyhetsbrev
arrow&v
google-play-download-se.png

Ugglo Utbildning AB

org. nr. 559123-5477

Renstiernas gata 25

116 31 Stockholm

073-069 44 46

© 2017-2019 Ugglo Utbildning AB