Man Working

Sales Manager

Vi söker nu en social person med hög drivkraft och en god kommunikativ förmåga. Du kommer arbeta resultatbaserat och med högt tempo. Vi jobbar hårt men vi firar också hårt när vi tar våra mål (vilket i princip är alltid). Vi växer snabbt och behöver dig som är redo att växa med oss. Hos oss har du alla möjlighet att växa din karriär i takt med att bolaget växer. Det viktigaste är att du har ett högt driv med en vilja att lyckas. På Ugglo jobbar vi individuellt men målen är gruppbaserade, vi hjälper därför varandra att lyckas. Vi gläds med varandras framgångar!

Om Ugglo

Ugglo grundades 2018 och är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom segmentet Ed-tech. Vi har mer än dubblerat omsättningen varje år sen vi startades och har nu över 200 000 kunder på betald licens i Sverige. Ugglo består av ett glatt och energifyllt gäng om ca tio personer som har sitt kontor i ljusa lokaler på Norrsken House på Birger Jarlsgatan 57 i centrala Stockholm.

Om rollen

Som Sales Representative kommer du att vara en av kuggarna i säljteamet, som i dagsläget består av tre personer, där ditt huvudsakliga ansvarsområde är att introducera Ugglo för skolor och kommuner runt om i Sverige via telefon/Teams/Meet. 

Vi tror att du har

  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom telefonförsäljning/mötesbokning

  • Stort intresse för att prata med människor och bygga kundrelationer

  • Flytande kunskaper i svenska och engelska

Övrigt

Start: Omgående

Placering: Norrsken House, Birger Jarlsgatan 57C i Stockholm

Omfattning: Heltid (tills vidare)

Förmåner
Vi tycker det är viktigt att du trivs och mår bra.


Kul tillsammans
Gemensamma AW:s ute på stan titt som tätt. Mysig fredagsöl. 


Bra arbetsmiljö
Vi ser långsiktigt på vad vi gör. Därför har vi en hälsosam och långsiktig syn på arbete. Tillsammans springer vi ett marathon, inte ett sprintlopp. Vi försöker också träna varje lunch. 


30 dagars semester
Tid för återhämtning! Vi har 5 dagar extra semester, utöver de lagstadgade 25 dagarna.


Marknadsmässig lön
Vi attraherar de bästa talangerna och kompenserar därefter.


Tjänstepension
Den mest värdefulla av personalförmåner.

Hur du ansöker

Skicka ditt CV (eller en länk till din Linkedin-profil) tillsammans med några rader om varför du tror att du skulle passa på Ugglo till jobs@ugglo.se.

Några av dina framtida kollegor

IMG_3581.jpg

Mikael, senior developer

sofie (kopia).jpg

Sofie, web developer

sven.PNG

Sven, mood manager

Träffa resten av teamet här

footer-bg2.png