Babblarna i Ugglo

den 30 november 2018 -


Ugglo ingår samarbetsavtal med Hatten förlag om att ge ut det färgglada och omåttligt populära gänget Babblarna i Ugglos plattform.


Babblarna har tagit Sverige och skandinavien med storm. Babblarnas videos på Youtube har över 250 miljoner visningar, men Babblarna är mycket mer än ett gäng skojiga sötnosar. Babblarna är väl genomtänkt språkträning. Inte bara för att de faktiskt hjälper till i språkutvecklingen, utan för att de gör det utan att man tänker på det.

"Det känns jättekul att utöka vårt utbud för förskolan med de fantastiska Babblarna-karaktärerna som ljudbilderböcker. De är otroligt uppskattade i förskolan, och ett perfekt exempel på hur man kombinerar utbildning och underhållning i ett format som barnen verkligen älskar", kommenterar Jens Malmqvist, medgrundare till Ugglo.


Ugglo är en ljudbokstjänst som utvecklar barns läsförmåga genom att kombinera bilderboken med ljudboken i samma digitala format. Hundratals förskolor och skolor runt om i Sverige använder Ugglo och i sitt dagliga arbete med språkutveckling stor nytta av att det finns böcker på över 35 olika språk i Ugglo.


För frågor rörande samarbetet, vänligen kontakta Ugglos VD, Nils Ohlsén, på 070-338 84 76 eller nils@ugglo.se.

footer-bg2.png