Ugglo inleder samarbete med Skolon

Nu kommer Ugglo till Skolon, en oberoende samlingsplats för digitala skolverktyg. Samarbetet innebär att Ugglo blir tillgängligt i Skolons plattform med tusentals digitala lärresurser samlade på ett ställe för lärare och elever.

Lisa Holmberg, Skolon

- Vi hälsar Ugglo varmt välkomna till att vara en del av vårt bibliotek med mängder av digitala skolverktyg och läromedel! Vårt mål är att ha ett brett bibliotek av tjänster som gör nytta i skolans värld, så att skolor och deras användare både kan använda de digitala verktyg de har ännu mer effektivt, men också hitta nya favoriter att prova på och köpa direkt via biblioteket. Vi ser fram emot samarbetet med Ugglo och att våra användare får möjlighet att ta del av högkvalitativa e-böcker i form av ett utbud som erbjuder någonting för alla åldrar, behov och intressen, säger Lisa Holmberg, partneransvarig på Skolon.


- Vi ser fram emot samarbetet med Skolon. För oss är det viktigt att finnas överallt där våra användare finns. Vi ser också att samarbetet med Skolon passar in perfekt i vår vision att göra livet enklare för lärare, säger Jens Malmqvist, medgrundare på Ugglo.


Läs mer om Skolon


---------------------------------------------------------------footer-bg2.png