Ugglo i hemmet via förskola/skola

Varje vecka använder fler än 200.000 barn och elever i förskola och skola Ugglo i den pedagogiska verksamheten för att utveckla språket och läsförmågan. 

I förskolans verksamhet gäller att kommunen behöver teckna ett särskilt avtal för hemmaanvändning för att det ska vara möjligt att använda förskolans Ugglo-konto hemma. Din förskola kan meddela dig om ett sådant avtal finns i din kommun. Om ett sådant avtal inte finns stängs kontona av under tiden förskolan håller stängt. Du kan då teckna en privat prenumeration för att använda Ugglos språkutvecklande bibliotek av ljudsatta bilderböcker för barn 1-5 år hemma när förskolans verksamhet är stängd. De första 14 dagarna är gratis, därefter kostar det 79 kr/mån. Abonnemanget har ingen bindningstid.

I skolans verksamhet gäller att eleven efter kl. 17.00 kan fortsätta att läsa de böcker i Ugglo som läraren har delat ut digitalt till eleven genom Ugglos system. För att komma åt hela Ugglos digitala bibliotek av fakta, skönlitteratur och lättlästa böcker behöver du som förälder en hemmaprenumeration. En sådan kan du teckna här på Ugglos hemsida. De första 14 dagarna är gratis, därefter kostar det 79 kr/mån. Abonnemanget har ingen bindningstid.

footer-bg2.png